Site icon Heptekno.com

1000 TL Altı Akıllı Saatler Ve Özellikleri

1000 TL altı akıllı saatler ve özellikleri hakkındaki detaylı bilgilere ulaşmak için akıllı saat sektörü hakkında detaylı bir araştırma yapmak gerekir. Yapılan bu araştırmalar sonucunda ise 1000 TL altında satılan akıllı saatler ve özellikleri konusunda şu bilgiler verilebilir:

Apple Watch Series 1

Apple Watch Series 1 akıllı saatin genel özellikleri şunlardır:

Tüm bu özellikleri ile insanların ilgisini çekmeyi başaran akıllı saatler arasındadır.

Samsung Gear Sport

Güney Kore teknolojisine sahip Gear S serisi akıllı saatlerde, Tizen işletim sistemi kullanılıyor. Bu işletim sitemi firmanın kendisine ait bir işletim sistemidir. Gear Sport’un genel fiyatı şu günlerde 900 TL civarındadır.

Polar M200

Polar M200 akıllı saatin şu günlerdeki fiyatı 750 TL civarındadır. Bu saat sporcu saati olarak tanımlanır. Kendinden GPS’li bir akıllı saattir. Yürüyüş yaptığınız anlarda parkurun haritasını çıkartabiliyorsunuz. Bu saat ile ayrıca ne kadar yüksekte bulunduğunuzu da öğrenmeniz mümkündür.

Xiaomi Amazfit Pace

Xiaomi, giyilebilir teknolojiler hakkında iddialı şirketler arasında yer alır. Ancak Xiaomi, Amazfit Pace adlı bu akıllı saatte de başarılı bir işe imzasını atmıştır. Bu saatin güncel fiyatı ise 600 TL civarındadır. Xiaomi Amazfit Pace, bütün android modelleriyle uyumlu bir akıllı saattir. Ayrıca bu cihaz spor ve sağlık alanında da oldukça başarılı bir cihazdır.

Pebble 2

Pebble 2, Android ve iOS işletim sistemine uyumlu bir akıllı saattir. Güncel fiyatı ise 750 TL dolaylarındadır. Toza ve suya son derece dayanıklıdır. Nabız hızı göstergesine sahiptir. Pusula özelliği harita, oyunlar ve navigasyon yazılımı açısından faydalıdır. Sesli komut verilebilir. Otomatik senkronizasyonu vardır. Ekran hep açık durumdadır ve en önemlisi de Android ve iOS işletim sistemiyle uyumlu olan bir akıllı saattir.

Exit mobile version