2020 Yılında Çıkacak Olan İPhone Bütün Seriyi Unutturacak

Paylaş!

2020 Yılında Çıkacak Olan İPhone Bütün Seriyi Unutturacak. Çok fazla beğenilmeyen İPhone 11 özellikle sosyal medyada çok büyük tepkiler aldı. Tasarım olarak bir çok kişinin tercihinden çıkmaya başlayan İPhone, 2020 yılında çıkaracağı yeni modeliyle bütün serileri ve tepkileri unutturacak gibi görünüyor.

CNBC, 2020 Model İPhone’un Özelliklerini Araştırdı

Yeni İPhone için araştırma yapan CNBC bazı notlar toplayarak açıklama yaptı. Genel olarak İPhone kullanıcıları küçük boyutta telefon istediği için, boyutu 5.4 inç civarında olacak. 3B ToF kamerasına sahip olacak olan telefon aynı zamanda da isteğe bağlı sürümü yükseltilebilecek. Ana kartı üzerinde değişikliğe gidecek olan İPhone, yeni çıkan modellerinin hepsi 5G uyumlu hale getirilecek. Görünüşte en çok tepki alan ise çentik durumuydu, yeni modelde çentiğe elveda diyen Apple, delik ekranlı bir tasarıma geçiş yapacak.

Bunun yanında CNBC, Apple’in yeni modellerde yeni eklentiler ve özelliklerinde geleceğini söyledi. Saklı kalan bu özelliklerin, kullanıcıları çok fazla şaşırtacağını söyleyen Apple, eski modellerde yaptıkları hataları yeni modellerde yapmayacaklarını da ekledi.