Lenovo Yeni Ürününü Tanıttı

Paylaş!

Lenovo Yeni Ürününü Tanıttı. Lenovo piyasaya çıkmaya hazırlanan K6 Enjoy Edition’ı tanıttı. Lenovo, amiral gemilerini kıskandıran tasarımı olan K6 Enjoy Edition’ı tanıtarak dikkat çekti.

Lenovo, üzerinde damla çentikleri yer alan ve renk geçişleri olan tasarımıyla amiral gemilerine yakın bir şıklık sunan yeni orta seviyede akıllı telefonu K6 Enjoy Edition’ı yaptığı bir organizasyonla tanıttı.

Çin Teknolojisi

Çin merkezli uluslararası bir teknoloji devi haline gelen Lenovo, K serisinin en yeni ve en son üyesi olan Lenovo K5 Enjoy Edition’ı resmen tanıttı. Şık bir görüntü sunan damla çentikli tasarımı sayesinde %88 gibi oldukça yüksek seviyede bir ekran ve gövde oranı sunan yeni Lenovo K6 Enjoy Edition, Qualcomm bir işlemci MediaTek’in Helio P22 işlemcisinden destek alıyor. MediaTek Helio P22 işlemci, 4GB RAM / 64 GB, 128 GB dahili depolama, 6,22 inç 1520 × 720 piksel HD kamera ve IPS ekran özelliklerini taşıyor.

Ayrıca Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip. 12MP, f/2.0, 5MP, 8MP üçlü arka kamera özellikleri olan yeni ürünün fiyatı hakkında bir bilgi ise henüz belli değil.