2019 Bmw 3 Serisi Gümbür Gümbür Geliyor

Paylaş!

2019 Bmw 3 Serisi Gümbür Gümbür Geliyor.2019 BMW 3 Serisi, bir önceki modelin üstüne çıkarak gümbür gümbür geliyor. Güvenlik konusunda önceki modelleri geride bırakan BMW 3 Serisi, Amerika Birleşik Devletleri test kuruluşu olan IIHS tarafından düzenlenen testlerden yüksek not aldı. 2019 BMW 3 serisi, oldukça güvenlidir. Manuel vitessiz olması ve cesur sade tasarımıyla tutkunları arasında tartışmaya yol açtı. Fakat son derece güvenli olan BMW 3 serisi, IIHS’den tam not aldı.

2019 BMW 3 Serisi Tanıtıldı

Önceki model de olduğu gibi yeni 3 seri de her çarpışma testinde tam puana sahip. Aracın çarpışma önleyici fren sisteminde, farlarda ve çocuk koltuğu tutucularında geliştirme yapıldı. Çarpışma önleyici frenler, “Üstün” puanına kadar yükseldi. Önceki modelde bu çarpışma önleyici frenler “Temel” puan alabilmişti.

Modelin farları da alanındaki en yüksek seviye olan “İyi” puanına sahiptir. Orta seviyede ki ışıklara “Marjinal”, standart ışıklara da “Zayıf” puanı verildi. Eski modelinde üst seviye olanlar dışındaki tüm farlar “Zayıf” puanına sahipti. Üst ışıklar ise “Kabul Edilebilir” puanındaydı. Araçtaki Çocuk koltuğu tutucusunun puanı da “Marjinal” puandan “İyi” puanına yükseltildi.