Game of Thrones Uzun Gece Sorunu

Paylaş!

Game of Thrones Uzun Gece Sorunu.Game of Thrones dizisine yönelik karanlık eleştirilerine karşın, dizinin sinematografı tarafından sert cevaplar geldi. Dizinin “uzun gece” olarak adlandırılan bölümünde, Battle of Winterfell’de ölülerin ordusu ile Winterfell ordusu karşı karşıya geldi. Orduların çarpıştığı dehşet dolu gecede seyirci olanları izlemekte zorlandı.

Çünkü ortam oldukça karanlıktı. Bu durum üzerine, seyirciler tepkilerini sosyal medyaya taşıdı. Özellikle Twitter üzerinden karanlık gece için yoğun tweetler atıldı. Çekimleri 55 gece süren bölümde, bazı karakter hikâyeleri tamamlanarak, dizinin finaline doğru önemli bir nokta konulmuş oldu.

Eleştirilere Cevap Gecikmedi

Seyirciden gelen karanlık eleştirilerine karşılık olarak, Game of Thrones dizisinin sinematografı, televizyon ayarlarının bilinmemesini sebep gösterdi. Sorunun, insanların çoğunun televizyonlarının nasıl ayarlanacağını bilmemelerinden kaynaklandığını dile getiren Wagner, “Ne yazık ki insanların büyük bir bölümü diziyi iPad ekranlarından izliyor. Diziye karşı bu hiç adil değil” diye konuştu. Game of Thrones’un sinematik bir dizi olduğunu belirten Wagner, dizinin sinema izler gibi izlenmesi gerektiğini söyledi. Wagner ayrıca, “Gece sahnelerini parlak, ışıklandırılmış bir odada izlerseniz, görüntüleri net bir şekilde göremezsiniz” dedi.